Truckservice Göteborg

Vi erbjuder omfattande truckservice i Kungsbacka, Göteborg och Varberg, för både diesel- och eldrivna truckar, vilket inkluderar regelbundet underhåll och kontroller. Vår service kan utföras på plats hos kunden eller i vår verkstad, allt för att garantera högsta möjliga driftsäkerhet och effektivitet.

Vår erfarenhet sträcker sig över en bred kundbas i Västra Götalands län, från internationella till lokala företag inom olika sektorer, inklusive tillverkning och delikatessbranschen.

Regelbundna kontroller

Regelbundna kontroller är kärnan i effektiv truckhantering. Genom att systematiskt granska truckens skick kan vi tidigt upptäcka och åtgärda mindre avvikelser innan de utvecklas till större problem.

Denna proaktiva metod minskar risken för oväntade driftstopp och förlänger fordonets livslängd, vilket säkerställer en kontinuerlig och effektiv drift.

Vi utför service, underhåll och reparationer av både diesel- och eldrivna gaffeltruckar, i Kungsbacka, Göteborg och Varberg.

  • Akuta och planerade reparationer

    Vi utför reparationer och service på plats för både diesel- och eldrivna gaffeltruckar, vilket säkerställer att akuta och planerade åtgärder genomförs med minimal driftstörning. För mer utmanande problem transporteras trucken till vår verkstad.

    Vi har lång erfarenhet av service och reparationer av gaffeltruckar i alla märken och snabba på att identifiera och åtgärda alla typer av fel, vilket garanterar att era truckar hålls i optimalt skick för kontinuerlig drift.

    Så välkommen till Sjödahls Truck & Maskinservice AB, för truckservice i Kungsbacka, Göteborg och Varberg.

Kontakta oss

Sjödahls Truck & Maskinservice.